social media beheer foto's

SOCIAL MEDIA BEHEER

Wij zijn jouw Social media management partners! Laat ons je bedrijf op een creatieve manier in de schijnwerpers zetten bij de juiste doelgroep met onze expertise op het gebied van Social Media beheer.

Met onze uitgebreide ervaring nemen wij alle zorgen uit handen, vanaf het begin tot het eind. Benieuwd naar de kracht van social media marketing en wat ons Social media bureau specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen? Ontdek meer en lees hieronder snel verder!

Wat is social media beheer ?

Social media beheer is als de geheime sleutel waarmee je jouw aanwezigheid op alle social media naar een next level tilt. Van het bedenken en plannen tot het posten en analyseren van content, alles met één doel voor ogen: de aandacht van je publiek grijpen en je merk laten stralen op social media !

Wat komt er allemaal bij social media beheer kijken??

Doelgroep bepalen:  We spitten door data en inzichten om te begrijpen wie jouw publiek is, wat hen drijft en waar ze van houden op diverse social media platforms, en passen onze strategieën aan voor effectief social media beheer.

Contentcreatie: Wij creëren boeiende en relevante content die niet alleen past bij jouw merk, maar ook onweerstaanbaar is voor je volgers op verschillende social media kanalen, waardoor we jouw online aanwezigheid beheren en versterken.

Planning en Publicatie: We stellen een gedetailleerde social media contentkalender op en publiceren berichten op de meest geschikte momenten om maximale impact op de verschillende social media platformen te bereiken, als onderdeel van ons uitgebreide social media beheer.

Analyse en Rapportage: We monitoren nauwlettend de prestaties van jouw social media activiteiten, analyseren statistieken en graven diep in de data om inzichten te verkrijgen die ons helpen de social media strategie continu te verbeteren en effectief social media beheer te waarborgen.

Strategische planning: We finetunen voortdurend onze social media strategie gebaseerd op de doelen van jouw bedrijf en de specifieke wensen van je doelgroep op diverse social media platforms, als onderdeel van ons strategisch social media beheer.

Wil je meer te weten komen? Laten we een Call inplannen!

Een greep uit onze klantenbestand. | 100+ bedrijven gingen je voor!

beijers
steenhof
UFO
kingsspareribs
wilhelmina park utrecht
Zwijnenburg
6412d7a3c3de724122a37fe8 Logo MHG Wit p 500
riva hotel
Restaurant Samen
TQ amsterdam
dikkenbergmode

5 BELANGRIJKE REDENEN OM SOCIAL MEDIA BEHEER UIT TE BESTEDEN

1. Alles uit handen: Zeg vaarwel tegen de stress van het bedenken wat, waar, en wanneer te posten op jouw social media kanalen. Leun achterover en ontspan terwijl wij de volledige regie over jouw social media marketing nemen met ons professionele social media beheer. We verzorgen alles, van het opstellen van een gedetailleerde social media contentkalender tot het optimaliseren van je social media strategieën, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Met onze deskundige aanpak van social media beheer, kunnen we samen jouw online aanwezigheid laten groeien en succes behalen op diverse social media platforms.

2. Optimaliseer Tijd: 

Het continu bezig zijn met je social media strategie, het creatief bedenken van ideeën om je online aanwezigheid te versterken en een blijvende impact te creëren, vergt aanzienlijke tijd en inzicht op diverse social media platforms. Het omvat niet alleen het begrijpen van de nieuwste trends op social media, maar ook het beheersen van effectieve strategieën voor social media beheer, het begrijpen van complexe algoritmes en het volgen van best practices in het optimaliseren van je social media prestaties.

Gelukkig hebben wij zowel de benodigde tijd als de kennis om deze uitdagingen aan te gaan en jouw social media aanwezigheid te laten bloeien met ons professionele social media beheer!

 

3. Profiteer van Expertise: 

Social media-marketing vereist een diepgaande kennis van trends, strategieën, algoritmes en best practices op diverse social media platforms. Veel bedrijven gaan de fout in door cruciale zaken te laten over aan hun personeel of stagiaires, wat kan leiden tot suboptimale resultaten.

Wij, daarentegen, putten uit een divers klantenbestand, waarbij we zowel positieve als negatieve ervaringen opdoen, daaruit leren en deze kennis direct toepassen in onze social media aanpak. Bovendien wordt er dagelijks intensief onderzoek gedaan om continu te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in social media-marketing.

Met enthousiasme implementeren wij deze inzichten in jouw socials, om zo een blijvende impact te creëren en jouw online aanwezigheid te versterken!

4. Top of mind:

Wij zorgen voor continuïteit in je online aanwezigheid, want hoe vaker je zichtbaar bent op social media, hoe beter! Wanneer potentiële klanten jouw product of dienst nodig hebben, is het cruciaal dat ze aan jou denken en niet aan de concurrent. Het zou jammer zijn als jouw unieke brand of mooie bedrijf over het hoofd wordt gezien omdat anderen meer opvallen op social media.

Vaak wordt er gekozen voor wat het meest zichtbaar is, zelfs als de kwaliteit van het bedrijf of de dienst minder is. Door consequent aanwezig te zijn op diverse social media platforms, helpen wij jouw bedrijf op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep!

 

5. Realiseer Resultaten: Zet een punt achter doelloos posten en streef naar concrete resultaten op social media! Bereik groei in volgers en een breder publiek door gerichte social media activiteiten die afgestemd zijn op jouw doelstellingen. Het is nu de perfecte tijd om jouw doelen daadwerkelijk te realiseren op social media. Ben jij klaar voor deze verandering en om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen?

DE 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE SAMENWERKING

 • 1.

 • 2.

1. Plan een Call in

Plan hier jouw call in of stuur ons een mail om een kennismakingsgesprek in te plannen .

2. Kennismakingsgesprek

 • We plannen een persoonlijke sessie om alle ins en outs van jullie bedrijf te bespreken.
 • Ontdek wat jullie willen uitstralen en definieer jullie doelgroep.

 • 3.

 • 4.

 • 5.

3. Strategieontwikkeling

Samen met ons team van experts creëren we een op maat gemaakte strategie om het maximale uit jullie bedrijf te halen.

4. Content creatie

Een fotoshoot datum wordt vastgelegd voor het creëren van krachtige visuele content.

5. Done!

Probleem opgelost! Met ons aan boord om alles te regelen, kunnen jullie je weer volledig richten op andere cruciale aspecten binnen het bedrijf.

Wat kost social media beheer?

De kosten voor het uitbesteden van social media beheer variëren op basis van de specifieke behoeften van de klant. Elk bedrijf is uniek met zijn eigen budget en wensen. Onze pakketten en diensten zijn altijd op maat gemaakt met eindeloze mogelijkheden. Plan een call in en laten we een afspraak plannen om de voordelen van social media te bespreken en snel tot een oplossing te komen.

Gloednieuw in de ondernemerswereld? Geen zorgen! Zelfs met een bescheiden budget kunnen wij je helpen.

Houd ik nog controle over mijn social media?

Het toevertrouwen van jouw social media kanalen aan ons betekent niet dat jouw inbreng verloren gaat; integendeel! Met ons persoonlijke WhatsApp-kanaal ben jij altijd rechtstreeks in contact met de social media specialisten van Levl-up voor effectief social media beheer. Heb je net een prachtig project afgerond en wil je dit direct delen op social media? Of borrelt er een ander creatief idee op dat je wilt bespreken voor je social media strategie? Deel het direct, snel en moeiteloos met jouw persoonlijke social media specialist. Jouw input is van onschatbare waarde voor het succes van jouw social media strategie en wij staan klaar om jouw ideeën om te zetten in effectieve social media content.

Is social media beheer wel voor mij?

Nu je bekend bent met de ins en outs van social media kanalen en hun talloze voordelen, ligt de beslissing bij jou of dit aansluit bij jouw bedrijf en haar online strategie.

Indien je twijfels hebt over de geschiktheid van onze diensten voor jouw bedrijf op social media, raden we aan de volgende vragen te overwegen:

 • Wordt er momenteel regelmatig content gepost op jouw social media kanalen?
 • Sluit je online content aan bij jouw specifieke doelgroep op social media?
 • Is er voldoende variatie aanwezig in jouw online content op social media?
 • Springen jullie foto’s eruit dankzij hun professionele uitstraling op social media?
 • Maak jij optimaal gebruik van de juiste hashtags en triggers op social media?
 • Hoe verloopt de interactie met de geplaatste content op jouw social media kanalen?

Als je meerdere vragen negatief beantwoordt, zou het wellicht tijd kunnen zijn om je bedrijf vertrouwd te maken met effectief social media beheer. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Levl-up staat klaar om je te ondersteunen bij het optimaliseren en transformeren van jouw social mediaplatforms.

SOCIAL MEDIA BEHEER FAQ

Wat is een social media manager?

Een social media manager is verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van jouw socials. Dit omvat taken zoals het ontwikkelen van een contentstrategie, het creëren van boeiende inhoud, het plannen en plaatsen van berichten, het onderhouden van interacties en het analyseren van prestaties.

Wat zijn de kosten van social media uitbesteden?

Onze social media diensten zijn volledig aanpasbaar aan jouw unieke behoeften en budget. Plan een gesprek met ons in en ontdek hoe we jou kunnen helpen met effectieve oplossingen die perfect bij jouw bedrijf passen.

Waarom zou ik mijn social media uitbesteden?

Het uitbesteden van jouw social media biedt verschillende voordelen.

 1. Ontzorging: Zeg vaarwel tegen social media stress. Wij nemen de volledige leiding, van contentplanning tot strategische optimalisatie.
 2. Tijdsbesparing: Door onze expertise bespaar je kostbare tijd. Laat het zware werk aan ons over.
 3. Expertise: Profiteer van onze brede ervaring voor effectieve social media inzet. Wij blijven altijd op de hoogte.
 4. Zichtbaarheid: Zorg dat je top-of-mind blijft bij je doelgroep. Wij laten je merk schitteren.
 5. Resultaten: Transformeer je social media van doelloos naar doelgericht. Wij staan klaar voor jouw succes. Klaar voor de sprong?

Hoe vaak worden er foto’s gemaakt voor de social media?

De frequentie van het creëren van content voor je social media hangt af van je doelen, doelgroep en strategie. Samen kunnen we een schema opstellen dat past bij jouw capaciteit en de verwachtingen van je volgers, om zo de beste resultaten te behalen.

Is social media management geschikt voor mijn bedrijf?

Wil je tijd besparen, doelen stellen, resultaten boeken, continuïteit waarborgen, een professionele uitstraling krijgen en/of het maximale uit je posts halen? Dan is het antwoord JA, plan maar snel een call in!